Geslaagd Jubileumconcert!

Op zaterdag 21 oktober 2017 vierden wij ons 60-jarig jubileum met een receptie, jubileumconcert en borrel. Om 19.00 begon de avond met de receptie en was er de gelegenheid om de tentoonstelling over 60 jaar Drumfanfare te bekijken. Er is een fotoboek gemaakt en oude uniforms waren uit de kast gehaald. De receptie werd onderbroken door een leuke verrassing van het gelegenheidskorps, met muzikanten van verschillende verenigingen uit de buurt, van de Rolstoel4Daagse dat kwam optreden. Initiatiefnemer van deze geslaagde serenade was Muziekvereniging Crescendo Buurse, waarmee de Drumfanfare al jaren een sterke band mee heeft. Tijdens de receptie werd door voorzitter Paul Kenkhuis ook het nieuwe logo en de nieuwe website onthuld.

Het jubileumconcert begon met het leerlingenorkest onder leiding van Marja Pol. De beginnende muzikanten speelden leuke nummers dit zorgde gelijk voor een goede sfeer. Vervolgens was de slagwerkgroep aan de beurt. Onder leiding van John Scheggetman gaven zij een spetterend en vernieuwend optreden. Er werd niet alleen gespeeld op trommels, maar ook op otto’s en gekleurde boomwhackers (buizen). In de pauze werd er een loterij georganiseerd waarmee mooie prijzen te waren verdienen. Na de pauze sloot het harmonieorkest het concert in stijl af. Er werden medley’s van Queen en Helene Fischer gespeeld, maar ook Counting Stars van OneRepublic en Do I Ever van Kensington kwamen voorbij. Als klap op de vuurpijl kwam ook het dweilorkest KWW (Kiek’n Wat’t Wot) nog optreden. Na dit optreden werd door dweilorkest KWW (Kiek’n wat’t wot) ’t Dondert en ’t Bliksemt ingezet. Dit zette de toon voor een gezellige avond. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er geproost op 60 jaar Muziekvereniging Drumfanfare Delden.

Foto’s van deze avond kunt u bekijken in de galerij op deze website, en op onze Facebook-pagina.