Jeugdactiviteit en Sinterklaasintocht

Op vrijdagavond 24 november kwamen de jeugd van Muziekvereniging Crescendo Buurse en Muziekvereniging Drumfanfare Delden bij elkaar voor een spetterende jeugdactiviteit. Door de jeugdbesturen van beide verenigingen werd een vossenjacht georganiseerd. De oudere leden van de vereniging gingen verkleed als een film- of televisiepersonage. Onder andere Ma Flodder & Opa, Bumba, Bob de Bouwer, Thor en het monster It liepen door Buurse. Er is succesvol op de vossen gejaagd en het winnende team kreeg na afloop een leuke prijs. Na de vossenjacht ging het feest nog even door in Buurse. Kortom, het was een zeer gezellige avond!

Op zaterdag 25 november was het alweer tijd voor de Sinterklaasintocht in het Sluitersveld, Almelo. Ook dit jaar werd de Sint feestelijk onthaald. De Drumfanfare begeleidde Sinterklaas en zijn Pieten door de wijk met vrolijke straatmarsen, gave slagwerknummers en uiteraard ook de bekende Sinterklaasnummers. Na afloop werd er nog even gezellig wat gedronken in Almelo, waarbij de pepernoten ook niet ontbraken. Terug in Delden werd de dag afgesloten met een lekker patatje!