Voorspeelochtend Januari 2018

Voorspeelochtend Muziekvereniging Drumfanfare Delden

Afgelopen zondag, 21 januari, heeft Muziekvereniging Drumfanfare Delden haar jaarlijkse voorspeelochtend gehouden. Deze voorspeelochtend vond plaats bij SG. Twickel, Schoppenstede 19, in Delden. Vanaf 10.30 uur zaten familie, vrienden en andere betrokkenen aandachtig te luisteren naar de leerlingen van de Drumfanfare die hun beste muzikale noten lieten horen. Het harmonieorkest en het leerlingenorkest traden ook op. Het harmonieorkest speelde de toepasselijke Radetzky Mars, een stuk dat vaker op Nieuwjaarsconcerten wordt gespeeld. Hierna speelde het harmonieorkest nog Can’t Stop the Feeling van Pharell Williams, en Bis bald auf Wiedersehn. Aansluitend was er de mogelijkheid voor kinderen, jongeren en volwassenen om instrumenten te proberen.

Op 27 april gaat onze jaarlijkse actie ‘6 muzieklessen voor 6 euro’ weer van start. Bij deze actie kunt u 6 lessen op een instrument naar keuze nemen voor 6 euro. Het instrument krijgt u voor 6 lessen in bruikleen van de Drumfanfare. Op de volgende instrumenten zijn lessen te volgen: Dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hobo, hoorn, slagwerk en bas. Na de 6 lessen kun je lid worden van onze vereniging, ook dan krijg je een instrument in bruikleen. Merk je dat muziek toch niet wat voor jou is? Geen probleem, na de 6 lessen zit je nergens aan vast. Voor meer informatie over de 6 lessen voor 6 euro actie kun je kijken bij het kopje ‘Lidmaatschap’ en dan ‘6 lessen voor 6 euro’ op deze website. Op Koningsdag staan wij ook op de braderie in Delden, hier kun je ook langsgaan om instrumenten te proberen!

Alle lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten en vinden plaats bij SG. Twickel Delden. Examens worden in samenwerking met de Muziekschool Hof van Twente in Goor afgenomen. Met dit systeem is een goede opleiding met een officieel diploma voor iedereen binnen handbereik.

Wil je meer informatie over de ‘6 lessen voor 6 euro actie’ of wil je weten op welke dagen er wordt les gegeven? Neem dan contact op met Paul Kenkhuis (06 – 46 56 27 17 of paul.kenkhuis@hotmail.com). Kun je niet wachten tot 27 april? Neem dan alvast contact met ons op, wij werken dit jaar met een voorinschrijving om de aanloop beter te kunnen verdelen!