Wieger wordt Wakker & Snoepactie

‘Wieger wordt wakker’ is een muziekstuk, gecomponeerd door Carl Wittrock, met het verhaal over Wieger. Wordt Wieger op tijd wakker om het instrument van zijn dromen te spelen? De basisschoolkinderen kunnen in enkele delen van het muziekstuk meezingen, klappen en spelen. Het harmonieorkest heeft het muziekstuk ingestudeerd, en in samenwerking met de basisschoolkinderen wordt het stuk op maandag 9 april om 19.00 uur bij SG. Twickel Delden (Schoppenstede 19) uitgevoerd. Hierbij willen wij graag alle basisschoolkinderen uitnodigen om mee te doen en om familie/buren/vriendinnetjes/vrienden mee te nemen!
Op deze avond is er ook de gelegenheid om verschillende instrumenten te proberen en kennis te maken met onze vereniging. Dit voorjaar houdt de vereniging namelijk ook weer de 6 lessen voor € 6,- actie waarbij instrumenten bij onze vereniging kunnen worden bespeeld. Meer informatie over deze actie kun je vinden onder het kopje ‘lidmaatschap’.
Afgelopen week, van maandag 26 maart tot en met vrijdag 30 maart, hebben onze leden al Harlekijntjes drop en Wilhelmina Pepermunt deur aan deur verkocht in Delden. Maar de komende weken gaat de snoepactie gewoon door! De leden zullen op verschillende avonden in Delden verkopen, tussen 18.00 uur en 20.30 uur. Een zak Harlekijntjes drop kost € 3,- en een doosje Wilhelmina pepermunt € 2,-. De leden van de Drumfanfare zijn te herkennen aan het zwart-rode uniform. De opbrengst van deze snoepactie zal worden gebruikt voor instrumenten en activiteiten van de jeugd.

Mocht u onze leden niet aan de deur treffen, kunt u via de mail (info@drumfanfaredelden.nl) of via de Facebook-pagina alsnog uw bestelling doorgeven.