6 lessen voor 6 euro actie

Elk voorjaar houdt de vereniging een 6 lessen voor 6 euro actie. Voor 6 euro krijg je in de maanden mei en juni 6 muzieklessen op een instrument naar keuze.

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:

• Alt-saxofoon
  • Bariton
  • Bas
  • Dwarsfluit
  • Hoorn
  • Klarinet
  • Slagwerk
  • Sopraan-saxofoon
  • Tenor-saxofoon
  • Trombone
  • Trompet

Mail voor opgave naar info@drumfanfaredelden.nl. Je mag natuurlijk ook eerst een keer komen kijken bij één van de lessen, het orkest of de slagwerkgroep. Bel voor een afspraak naar Paul Kenkhuis, 06 – 46 56 27 17.

Na de 6 lessen zit je nergens aan vast. Maar heb je helemaal de smaak te pakken en wil je doorgaan met muziek maken, meld je dan aan bij Muziekvereniging Drumfanfare Delden.

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:

• Alt-saxofoon
  • Bariton